Ma ez a vacsorám.
Tulajdonképpen nincs benne semmi ördöngösség, csak a napraforgópástétomon (recept holnap) lazítottam egy kicsit és új köntösben tálaltam, hogy főétellé lépjen elő és ne hiányozzon mellőle semmiféle kenyér.
Nyáron friss, zamatos paradicsomba töltve is el tudom képzelni ezt a finomságot.
Cukkinis napraforgópástétom paprikacsónakban
(1 főre)
Pástétomhoz:
1 marék napraforgómag
1 vékony szelet paradicsompaprika
1 gerezd fokhagyma
fél csokor friss petrezselyem (szárastul)
egy kisebb cukkini fele
1 tk citromlé
só
fehér bors
kömény
római kömény
kurkuma
Tálaláshoz:
2 paprika
rukola
1, Ha ezt az ételt vacsorára készítjük, akkor a napraforgómagot reggel beáztatjuk.
2, Este a magokat a citromlével krémesre turmixoljuk.
3, A krémhez adjuk a felkockázott cukkinit, paprikát, fokhagymát, petrezselymet és a fűszereket ízlés szerint. A zöldségeket is alaposan a krémbe turmixoljuk.
4, A pástétomot félbevágott, kicsumázott paprikákba töltjük és rukolaágyon tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Tetszik ez a magpástétom, valamelyik nap én is fogok csinálni magamnak, mert nagyon kevés magot eszem.
Sophia,
végül kipróbáltad? Hogy ízlett?
Megjegyzés küldése