7. nap 811-en

2011. március 15., kedd

Ma már kipihentebben és energikusabban keltem, mint eddig. Még nem tökéletes, de már javuló tendenciát mutatok. Végre egy nyugodtabb, letisztultabb napom volt mind testileg, mind lelkileg. Nem voltam éhes, nem szenvedtem főtt étel hallucinációktól és ma már kevésbé fáztam, mint tegnap.
És mindehhez csodálatosan sütött a nap és remek idő volt.

A következőket ettem ma:

reggeli: -
délelőtt (12:00): 1 l zöldturmix (fejes saláta, rukola, körte)
ebéd (15 óra): 5 banán
délután (18:30): 2 alma
vacsora (20:30): tarator nyersen: uborka, fokhagyma, kapor és öntetnek turmixolt kendermag enyhén sózva, borsozva. Dióval biztosan még finomabb lett volna, de az most nem volt itthon.

mozgás: 6 km séta (kb 1 óra)

Ma már sokkal jobban éreztem magam.
Olyannyira, hogy folytattuk Sophiával a jól megszokott reggeli sétánkat, bár ma még kicsit lightosra vettük a figurát. Nem mertem még nagyon nekiindulni, úgyhogy csak ide a közeli tóhoz mentünk és róttuk a köröket körbe-körbe. Végül kicsit több, mint egy óra alatt 6 km-t sétáltunk.

Már nagyon hiányzott a mozgás.
Jól esett újra sétálni egy nagyot és beszívni a tavasz illatát és érezni az éltető napfényt. Mikor utoljára sétáltam kint még tél volt, hideg, ropogott a hó a lábam alatt és beteg voltam. Most ahogy kiléptem az ajtón, mellbe vágott a tavaszi, üde levegő és ahogy megéreztem a napfény melegét, első gondolatom az volt, hogy már ez a fény mennyire gyógyító és nyugtató hatású. Ha egyetlen gyógymódot sem ismernénk a betegségekre, akkor is csak ki kéne ülni kicsit ebbe a hatalmas erőt sugárzó fénybe és hagyni, hogy szívünkig, lelkünkig hatoljon a napfény...

Ennél már csak egyetlen jobb dolog van: a nyári, reggeli, ébredező napfényben FUTNI... Na, annál nincs jobb. Alig várom már, hogy annyi erőre kapjak, hogy újra futni tudjak!

Szerencsére már ma sem szenvedtem attól a kínzó éhségtől. Sőt, délután már el is felejtettem enni, csak két almát kaptam be gyorsan, de a vacsora nagyon jól esett ismét. Szomjúságot szintén kevésbé érzek. A sok lédús gyümölcs annyi vízhez juttat, hogy néha inni is elfelejtek mellé, de egész nap a kezem ügyében van egy palack víz, úgyhogy az eszembe juttatja, hogy inni kell.

Azt hiszem, ma megtörtént egy kis áttörés is: az eddigi napjaim elég szenvedősre sikerültek az étkezést és ezt az egész 811-et illetően. Ma éreztem először igazán, hogy ebből mégis csak valami jó dolog fog kisülni, hogy ezt meg tapasztalni. Ezt eddig is tudtam, de ma éreztem is. Kezdek új erőre kapni és valami olyan belső tüzet, energiát kezdek érezni magamban, amit egyenlőre még nem tudok megmagyarázni...

Ma ismét méredzkedtem:

Súly: 68 kg
Testzsír%: 29,9%
Azaz a zsír: 20,3 kg.

Érdekes eredmény.
Legalább is szerintem tanulságos. Csütörtök óta kereken 4 kg-val vagyok kevesebb, de csak 1 kg fogyás történt zsírból. A többi fogyás valószínűleg víz és méreganyagok, amik felszabadultak a szervezetben. De bármi legyen is, tényleg könnyebbnek és üdébbnek érzem magam...


Sophia bejegyzése itt olvasható a 7. napról

1 megjegyzés:

ezisén írta...

De jó. Gratulálok. Úgy látszik kellett az az egy hét hogy kitisztuljunk. A reggeli futás nekem is hiányzik, de az nekem még nagyon messze van.

Related Posts with Thumbnails
 
Vegánságok. Design by Pocket