tag:blogger.com,1999:blog-8077893053665676212.post6943039256324574057..comments2023-12-10T20:58:07.608+01:00Comments on Vegánságok: Pászka - a gyors kenyér (alaprecept)Szamócahttp://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8077893053665676212.post-76220127103031661542012-11-05T21:30:34.085+01:002012-11-05T21:30:34.085+01:00Te vagy az első találat pászkára:)))))Te vagy az első találat pászkára:)))))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07369161730220986192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077893053665676212.post-39346787700018754532012-09-16T10:56:23.277+02:002012-09-16T10:56:23.277+02:00Kedves Névtelen!
Nemcsak száraz lesz, de olyan rág...Kedves Névtelen!<br />Nemcsak száraz lesz, de olyan rághatatlan is másnapra szerintem. Viszont a levesbetét nagyon jó ötlet, úgy még nem próbáltam.<br /><br />Vorsi,<br />Nem teszek a serpenyőbe semmit. Csak jól felforrósítom előtte a serpenyőt és úgy teszem bele a kis lepénykéket. Nem fog beleragadni egyáltalán, próbáld ki nyugodtan!Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077893053665676212.post-72170862722091198052012-09-14T23:20:20.866+02:002012-09-14T23:20:20.866+02:00Szia! A serpenyőbe teszel valani olajat? Köszönöm ...Szia! A serpenyőbe teszel valani olajat? Köszönöm a váladzt: Orsivorsi0128https://www.blogger.com/profile/06147741757444110840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077893053665676212.post-35883638232663650662012-07-20T12:09:00.333+02:002012-07-20T12:09:00.333+02:00Régen, gyermekkoromban emlékszem a húslevest is pá...Régen, gyermekkoromban emlékszem a húslevest is pászkával ettem. Miért baj,ha megszárad, hiszen eláll,nem? Levesbetétnek nagyon jó így is.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077893053665676212.post-13232926850337877942009-12-07T15:22:14.228+01:002009-12-07T15:22:14.228+01:00Szia Gyöngyi, köszöntelek a blogomon. Remélem, sok...Szia Gyöngyi, köszöntelek a blogomon. Remélem, sok számodra hasznos dolgot találsz majd.<br /><br />Van, amikor szoktam bele sót tenni, sőt, van, hogy kevés borsot is. Ez attól függ, hogy mit eszek hozzá, mert ha valami fűszeres pástétomot, akkor nem muszáj ízesíteni a pászkát. De például, ha zöldborsófőzelékhez enném, biztosan tennék bele sót. Én mindenhogyan szeretem.<br />Egyébként a receptet Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8077893053665676212.post-50942013434100567052009-12-03T20:08:56.193+01:002009-12-03T20:08:56.193+01:00Sót se teszel bele?? Egy picit se?Sót se teszel bele?? Egy picit se?Gyöngyihttps://www.blogger.com/profile/09443688126885465566noreply@blogger.com